Opis
Prav posebna redkost med zelenimi čaji prihaja iz regije Gokase, ki je med vodilnimi regijami na svetu pri pridelavi čaja Tamaryokucha. Pridelava tega čaja predstavlja komaj 3% celotne japonske proizvodnje čaja. V tej regiji na jugu Japonske, se posebne podnebne razmere, bogata, hranljiva tla in še vedno delujoči vulkani združijo v edinstvenem okusu čaja Tamaryokucha. Sodi med najkakovostnejše japonske čaje, njegova proizvodnja pa zahteva posebne postopke ter znanja. Za razliko od ostalih japonskih čajev, se ta pridobiva s postopkom segrevanja čajnih lističev v velikih posodah. Zaradi postopka “praženja”, dobi čaj edinstven mehak okus z blago noto po oreščkih. Svež pridih citrusov lepo zaokroži vse okuse ter čaju da nezgrešljiv eleganten in božanski okus. Absolutna popolnost japonske čajne umetnosti.
Temperatura (v °C): 70–80
Mera: 1
Čas: 1–2 min
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.